Onze projecten

Voor deze projecten hebben wij recentelijk een mooie oplossing gerealiseerd. Deze projecten hebben wij rechtstreeks of in samenwerking met één van onze partners gedaan.

Project NikeTown London

Project NikeTown London

Ons team heeft weer een schitterend project opgeleverd. Vier transparent LED walls met een totale oppervlakte van 52m2 geplaatst op de geheel verbouwde 3e etage van NikeTown Londen.

Project AplusK

Project AplusK

Voor de distributeur AplusK hebben wij de nieuwe showroom mogen installeren met diverse audiovisuele oplossingen die zij verkopen aan diverse audiovisuele dealers in de BeNeLux.

Project PROGAM

Project PROGAM

Bij de firma PROGAM Vastgoedontwikkeling & Bouwmanagement in Barendrecht heeft CRJ Audio Visueel een welkomst Samsung display in de wachtruimte mogen installeren.

Project Just Brands

Project Just Brands

De nieuwste Digital Signage toepassingen in diverse Just Brands winkels. Een nieuwe totaalbeleving voor de klanten die op zoek naar PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard artikelen.

Project Nike

Project Nike

We are innovators! Dat is Nike. Wij van CRJ Audio Visueel mogen hier een klein onderdeel van zijn. Wij mogen in diverse winkels in Europa de audiovisuele apparatuur installeren.

Project Mitsubishi

Project Mitsubishi

Changes for the Better. De slogan van Mitsubishi Electric. Uiteraard moet deze slogan overal in doorgevoerd worden. Dus ook in de geïnstalleerde audiovisuele producten…

Project NOC*NSF

Project NOC*NSF

Sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. En hoe kan dit beter verbeeld worden met foto’s en video’s op een prachtige videowall in de entreehal geïnstalleerd door CRJ Audio Visueel?

Project VUmc

Project VUmc

Ruimte’s voorzien van audiovisuele apparatuur is één van onze dagelijkse bezigheden. Zo hebben wij bij VUmc diverse grote LCD schermen opgehangen in opdracht van Misco.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK