Transparent LED

Nexnovo is de uitvinder en fabrikant van ’s werelds eerste transparante LED-displays. Deze transparent LED walls zijn speciaal ontworpen voor een breed scala aan toepassingen.

Nexnovo staat voor “Next Innovation”, de uitvinder en fabrikant van s’werelds eerste transparant LED-displays.  Zij streven, met 29 eigen patenten, continu naar de hoogste kwaliteit van hun producten. Hierdoor kunnen ze door middel van super transparante LED displays een beeld en de realiteit combineren.

De huidige productmodellen omvatten de XT-, XRW-, NR- en NS-serie, die zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zoals etalages, restaurants, winkelcentra, luchthavens, musea, financiële instellingen, beurzen, evenementen, festivals, mediearchitectuur en veel andere gebieden. Met een pixelafstand van 2,5 mm tot 30 mm en een helderheid tussen 1000nits en 7500nits. NEXNOVO-producten zijn verreweg het helderste en helderste transparante LED-scherm ter wereld.

Kortom, met een transparantie van meer dan 80% en een hoge resolutie de ideale invulling om uw gebouw tot leven te brengen.

Nexnovo installatie in NikeTown London.

Enkele transparent LED wall oplossingen

For windows advertising all around the world.

Deze transparent digitale poster, de Nexnovo XT-series, is de beste reclame-oplossing voor elke etalage.
Op deze manier blokkeert u niet alleen het binnenkomende daglicht, wat met normale posters wel gebeurt, maar u kunt ook vanaf afstand bepalen welke content u wilt laten zien.

NJ Series

of window advertising of Retail store.

Transparent LED Display Screen Solution for projects

De NJ series is speciaal ontworpen vanwege de vraag naar raam reclame voor in winkels.
Laat uw beeld zien zonder dat u daglicht verliest, wat door het raam naar binnenkomt. Wij helpen u graag om de juiste module te selecteren zodat u het maximale uit de oplossing kunt halen.

Enkele features van de Nexnovo oplossingen

Ongeëvenaarde transparantie

Hoge helderheid

Stabiele prestaties

Centrale besturing

Kosten efficiëntie

“CRJ Audio Visueel is officieel Certified Service Partner van Nexnovo”

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK