NEXNOVO

Uitvinder en fabrikant van ’s werelds eerste transparante LED-displays.

Nexnovo staat voor “Next Innovation”, de uitvinder en fabrikant van s’werelds eerste transparant LED-displays.  Zij streven, met 29 eigen patenten, continu naar de hoogste kwaliteit van hun producten. Hierdoor kunnen ze door middel van super transparante LED displays een beeld en de realiteit combineren.

De huidige productmodellen omvatten de XRW, NP, NR, NS, NJ, NT en NB-serie, die zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zoals etalages, restaurants, winkelcentra, luchthavens, musea, financiële instellingen, beurzen, evenementen, festivals, media architectuur en veel andere gebieden. Met een pixelafstand van 2,5 mm tot 30 mm en een helderheid tussen 1000nits en 7500nits. NEXNOVO-producten zijn verreweg het helderste en helderste transparante LED-scherm ter wereld.

Kortom, met een transparantie van meer dan 80% en een hoge resolutie de ideale invulling om uw gebouw tot leven te brengen.

House of innovation

Project NikeTown London
Project AplusK
Project PROGAM

Niketown London

Project NikeTown London
Project AplusK
Project PROGAM

Oplossingen Nexnovo

Project NikeTown London
Project NikeTown London
Project NikeTown London
Project NikeTown London

Eigenschappen Nexnovo

ONGEËVENAARDE TRANSPARANTIE

Ervaar de uitstekende transparantie van de NEXNOVO led-techniek. Met een transparantie tot 88% is alles achter de led-schermen uitstekend zichtbaar.

HOGE HELDERHEID

Met een helderheid tussen 1000 en 7500 nits zijn de led-schermen van NEXNOVO veruit de helderste. Ervaar elk detail in elke situatie.

STABIELE PRESTATIES

De producten van NEXNOVO zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om 24-7 content af te spelen. Draai de beste content op de beste prestaties.

CENTRALE BESTURING

Beheer alle led-schermen met één centrale besturing via CMS.

KOSTEN EFFICIËNTIE

Bespaar en verdien geld door de led-techniek van NexNovo

CRJ service partner

“CRJ AUDIO VISUEEL IS OFFICIEEL CERTIFIED SERVICE PARTNER VAN NEXNOVO”

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK