Project NikeTown London

Ons team heeft weer een schitterend project opgeleverd. Vier transparent LED walls met een totale oppervlakte van 52m2 geplaatst op de geheel verbouwde 3e etage van NikeTown Londen.

Afgelopen week heeft ons team weer een schitterend project opgeleverd. Vier transparent LED walls met een totale oppervlakte van 52m2 geplaatst op de geheel verbouwde 3e etage van NikeTown Londen.

Afgelopen maand zijn wij afgereisd naar Shenshen ter voorbereiding op dit project om alle ins en outs van dit type LED walls te leren en zijn tevens certified reseller, installer en service partner geworden van Nexnovo Technologie.

Na heel wat manuren en een aantal nachten doorstaan kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd project.

Nexnovo is de uitvinder en fabrikant van ’s werelds eerste transparante LED-displays.

De huidige productmodellen omvatten de XT-, XRW-, NR- en NS-serie, die zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zoals etalages, restaurants, winkelcentra, luchthavens, musea, financiƫle instellingen, beurzen, evenementen, festivals, mediearchitectuur en veel andere gebieden. Met een pixelafstand van 2,5 mm tot 30 mm en een helderheid tussen 1000nits en 7500nits. NEXNOVO-producten zijn verreweg het helderste en helderste transparante LED-scherm ter wereld.

GeĆÆnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK