Project Just Brands

De nieuwste Digital Signage toepassingen in diverse Just Brands winkels. Een nieuwe totaalbeleving voor de klanten die op zoek naar PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard artikelen.

Wij mogen voor Samsung Business Center de winkels van Just Brands voorzien van audiovisuele oplossingen. Just Brands is het moederbedrijf achter de merken: PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard.

Tegenwoordig gaat het in de kledingwinkels vooral om de totaalbeleving. Daarom wil Just Brands hun winkels voorzien van een nieuw Data Signage Platform. Hiervoor installeren wij diverse Samsung schermen op verschillende locaties in de winkels. 

Dit project hebben wij gerealiseerd in opdracht van:

 

Samsung Business Center
Noordwest-Nederland

Door de Artificial Intelligence wordt automatisch bepaald welke data of content er moet worden getoond. De content reageert op diverse triggers zoals RFID, sensor of mobile APP. Op deze manier wordt er een unieke klantbeleving gecreëerd. Just Brands is op deze manier klaar voor de toekomst.

Samsung Business Center is de leverancier van alle producten in de Just Brands winkels. CRJ Audio Visueel mag namens Samsung Business Center de producten installeren.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK