Project Nike

We are innovators! Dat is Nike. Wij van CRJ Audio Visueel mogen hier een klein onderdeel van zijn. Wij mogen in diverse winkels in Europa de audiovisuele apparatuur installeren.

CRJ Audio Visueel heeft al diverse Nike Super Stores mogen inrichten met audiovisuele apparatuur. Deze vestigingen bevinden zich door heel Europa. Zo kunt u onze oplossingen tegen komen in Berlijn, Londen, Utrecht, Oslo, Wenen, Moskou, Cyprus, Barcelona en Milaan.

Nike heeft onder andere de slogan: “We dare to Design the future of sport”. Deze slogan moet natuurlijk ook uitgestraald worden in de stijl van de winkels.

In overleg met de winkelbouwers mag CRJ Audio Visueel de schermen voor onder andere de videowalls van Samsung en DynaScan leveren. Uiteraard horen hier ook de montage beugels en bekabeling bij. Deze monteren wij op locatie in de winkels.

Dit zijn niet altijd de standaard videowalls. Wat dacht u van een videowall in combinatie met een spiegelwand? Kortom, iedere uitdaging gaan wij aan. There is no finish line!

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK