Zorg dat u gehoord wordt met de Speechline

Er is niets zo vervelend om in het openbaar te spreken en niet gehoord te worden. Nee, het ligt niet aan u maar aan de apparatuur. Wist u dat dit op te lossen is met de Sennheiser Speechline?

Super betrouwbaar voor elke toepassing

Of het nu gaat om een kleine of een grote ruimte, de Sennheiser Speechline bevat betrouwbare en flexibele oplossingen voor elke behoefte. Het mooie van deze Sennheiser serie is dat deze speciaal ontwikkeld voor spraak. Ideaal dus voor speeches en toespraken die loepzuiver moeten overkomen bij het publiek.

De meeste audiosets moet u eenmalig instellen en als er iets veranderd in uw situatie moet er een audiovisuele partij langs komen om het opnieuw in te stellen. Het grote voordeel van de Speechline apparaten is dat zij zichzelf regelen qua instellingen.

Sennheiser Speechline

De Speechline past zichzelf automatisch aan

Indien een audiosignaal in ‘botsing’ komt met bijvoorbeeld een wifi-signaal dan past de Speechline zichzelf automatisch aan. Op deze manier wordt u dus ontzorgt. U heeft gegarandeerd uitstekende audio kwaliteit en u bent perfect te verstaan. Daarnaast voorkomt u eventuele storingen en dus irritatie bij de spreker en zijn luisteraars.

Kort samengevat zijn de onderste twee punten het belangrijkste ten opzichte van de standaard audiosets:

  • Automatische frequentiebeheer
    • Voor een zo vlot mogelijke opstelling voert het automatische frequentiebeheer ter plaatse een realtime-scan uit op zoek naar vrije frequenties.
  • Automatisch interferentiebeheer
    • Indien zich frequentiestoringen voldoen tijdens gebruik schakelt het automatische interferentiebeheer naadeloos over naar een vrij kanaal.

Nieuws

Sennheiser

Over Sennheiser:

Sennheiser – de naam staat voor het starten en ontwikkelen van trends. We reageren niet alleen, we vinden altijd opnieuw de toekomst uit. Onze passie gaat zo ver dat we zijn pas tevreden zijn met een oplossing als we het zien als zijnde perfect aangepast aan de behoeften van de betreffende kwestie.

Voor ons, is goed geluid niet genoeg. We willen het perfecte geluid bereiken. We willen geluid tot leven brengen.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK