Onze projecten

Voor deze projecten hebben wij recentelijk een mooie oplossing gerealiseerd. Deze projecten hebben wij rechtstreeks of in samenwerking met één van onze partners gedaan.

Project Just Brands

De nieuwste Digital Signage toepassingen in diverse Just Brands winkels. Een nieuwe totaalbeleving voor de klanten die op zoek naar PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard artikelen.

Project Nike

We are innovators! Dat is Nike. Wij van CRJ Audio Visueel mogen hier een klein onderdeel van zijn. Wij mogen in diverse winkels in Europa de audiovisuele apparatuur installeren.

Project Mitsubishi

Changes for the Better. De slogan van Mitsubishi Electric. Uiteraard moet deze slogan overal in doorgevoerd worden. Dus ook in de geïnstalleerde audiovisuele producten…

Project NOC*NSF

Sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. En hoe kan dit beter verbeeld worden met foto’s en video’s op een prachtige videowall in de entreehal geïnstalleerd door CRJ Audio Visueel?

Project VUmc

Ruimte’s voorzien van audiovisuele apparatuur is één van onze dagelijkse bezigheden. Zo hebben wij bij VUmc diverse grote LCD schermen opgehangen in opdracht van Misco.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK