Voorkom frustraties, gebruik de Evoko Liso

Ook wel eens voor een dubbel geboekte vergaderruimte gestaan? Of een heel pand doorgezocht waar u even rustig kon zitten om aan een project te werken? Nu is er een oplossing: De Evoko Liso

Handig, overzichtelijk en eenvoudig

We herkennen het allemaal, de frustraties die opspelen als we zoeken naar vrije vergaderruimte. Of als per ongeluk een vergaderruimte dubbel geboekt is. Terwijl dit in het huidige digitale tijdperk helemaal niet meer nodig is.

De Evoko Liso geeft u inzicht in het gebruik van ruimtes in uw organisatie. Daarmee zijn dubbele boekingen voorgoed verleden tijd. De Evoko Liso werkt met een duidelijke interface, waardoor u heel eenvoudig op het scherm zelf een vergaderruimte kunt reserveren. Moet u dan altijd naar de ruimte lopen om te boeken? Nee, u kunt ook een ruimte boeken vanuit u eigen agenda, of dit nu op kantoor is of via de handige Evoko App. Dus ook ideaal voor spontane meetings en flexibel.

De oplossing voor uw vergaderruimte

Laat frustraties verdwijnen…

Dus alle ergernis en gedoe van het plannen en boeken van meeting rooms is definitief voorbij. Manage uw vergaderzalen, en zorg voor een efficiënt gebruik. Deze oplossing is dus ook erg handig voor beheerders en planners bij hotels of trainingslocaties voor zakelijke bijeenkomsten en opleidingen.

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte(s) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: +31 (0) 180 -209 175. Wij helpen u graag!

Nieuws

Evoko

Over Evoko:

Evoko Unlimited AB is een volle dochterondernemning van Smart Media Solutions AB in Zweden en richt zich volledig op oplossingen voor het reserveren en beheren van de vergaderzalen. De Evoko producten kenmerken zich vooral door hun enorme gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle design.

Heeft u interesse in één van de Evoko producten? Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0) 180 – 209 175

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK