Verhoog nu uw verkopen met Digital Signage

Digital Signage is op dit moment helemaal in. In welke restaurant of bar u ook komt er hangt minimaal één display. Via dit display wordt er real-time content getoond om de aandacht van de klant trekken.

Creëer content om de aandacht van uw klanten te trekken

Is dan Digital Signage de oplossing? Jazeker, onderzoek heeft uitgewezen dat 50% van de klanten het boeiend vindt en dus kijkt. Maar nog belangrijker is dat van deze klanten 5% overgaat tot aanschaf van hetgeen wat er getoond wordt op deze displays.

Verhoog nu uw verkopen met Digital Signage

Het is dus van groot belang dat de content juist is. Zorg ervoor dat niet alleen bijvoorbeeld het menuaanbod langs komt, maar ook bijvoorbeeld de dag aanbieding. Of creëer interactieve content door bijvoorbeeld QR Codes.

Bent u ook geïnteresseerd in deze oplossing voor in uw restaurant, bar of café? Neem dan gerust contact met ons: +31 (0) 180 – 209 175

Nieuws

BenQ

Over BenQ:

De naam BenQ staat voor „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life” – ons credo en de leidraad voor de grote betrokkenheid van onze onderneming. Bij BenQ zijn we er stellig van overtuigd dat design en technologie het best werken wanneer die voldoen aan de wensen en feitelijke behoeften van mensen. Daarom blijven we in gesprek. We stellen vragen en luisteren goed naar hun mening. Zo kunnen we de combinatie van functioneel en stijlvol design met de nieuwste technologie verder verbeteren en aanpassen aan de individuele behoeften van onze klanten. Regelmatig diepgaand onderzoek en marktanalyse om de actuele trends op de markt bij te houden zijn daarom essentieel. We bekijken daarbij nauwkeurig hoe technologie en producten zo effectief mogelijk gebruikt kunnen worden

CRJ Audio Visueel levert en installeert alle producten van BenQ. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK