Trek klanten naar binnen met semi-outdoor displays

Mensen verleiden om uw winkel binnen te gaan, dat is tegenwoordig één van de grootste uitdagingen. Richt nu uw etalage in met semi-outdoor displays en trek uw klanten naar binnen.

Zorg dat uw reclame er goed uitziet én goed te zien is

Als retailer stopt u heel wat tijd en energie in uw etalage. U moet een bepaalde sfeer creëren, voorbijgangers inspireren, de juiste producten op het juiste moment in de spotlight zetten. En dat alles het liefst op een vernieuwende manier, want in dit digitale tijdperk vallen statische beelden totaal niet meer op. Ontdek hoe u meer klanten aantrekt met digitale displays achter de winkelramen.

Dual Semi-outdoor displays; aan beide zijde een display

Naast de enkele semi-outdoor displays die u kunt plaatsen achter een winkelruit, bestaan er ook dubbele semi-outdoor displays. De dubbelzijdige displays kunnen gelijktijdig content tonen, zowel in de etalage voor de voorbijgangers als in de winkel. Op deze manier kunt u uw verkoopkansen laten toenemen, zowel binnen als buiten de winkel.

Bekijk onderstaand filmpje hoe dit er uit ziet.

Kan dit wel? Want de zon schijnt vol op onze winkelruit

Wij van CRJ Audio Visueel hebben hier al jarenlange ervaring mee. De zakelijke displays die wij hiervoor aanbieden hebben een hoge lichtopbrengst die zelfs opgewassen tegen een brandende zon in uw winkelruit, De displays zijn zo ontwikkeld dat dit niet ten kosten gaat van overige specificaties. Integendeel zelf. Ze gaan zuinig om met energie en kunnen 24/7 draaien. Wat wilt u nog meer?

Nieuws

Samsung

Over Samsung:

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Dat doen we met innovatieve en betrouwbare producten die het leven eenvoudiger maken. 

Samsung staat voor hoge kwaliteit, het strakke design en de gunstige prijs. Hierdoor is het meest verkochte merk in de markt van smart signage displays in Nederland. De displays worden toegepast in alle sectoren. De displays kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden, zowel als een individueel scherm of als in een videowall.

Heeft u interesse in een zakelijke oplossing van Samsung? Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0) 180 – 209 175

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK