Stuur uw klanten met Digital Signage

Wist u dat maar liefst 43% van uw bezoekers een product niet kan vinden in uw winkel? Dit is onlangs uit onderzoek gebleken. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen met Digital Signage.

Digitale oplossingen voor marketing- en marktstrategieën met Digital Signage

Door op een innovatieve manier bezig te zijn kunt u, op eenvoudige wijze, uw klant informeren over welk assortiment aanwezig is in de winkel. Maar niet alleen simpel productinformatie kunt u tonen maar wat dacht u van bijvoorbeeld ook lopende acties uit de folder? Of een mooi gemaakt promotiefilm van één van de merken die u verkoopt.

Digitale oplossingen voor marketing- en marktstrategieën

Op deze manier creëert u een wow-effect in uw winkel. Klanten worden hierdoor getrokken en zijn daardoor ook eerder geneigd om nog even verder te zoeken, of eventueel vragen te stellen aan een medewerker.

Op deze manier verhoogt u dus ook uw omzet. Ook geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons: +31 (0) 180 – 209 175

Nieuws

BenQ

Over BenQ:

De naam BenQ staat voor „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life” – ons credo en de leidraad voor de grote betrokkenheid van onze onderneming. Bij BenQ zijn we er stellig van overtuigd dat design en technologie het best werken wanneer die voldoen aan de wensen en feitelijke behoeften van mensen. Daarom blijven we in gesprek. We stellen vragen en luisteren goed naar hun mening. Zo kunnen we de combinatie van functioneel en stijlvol design met de nieuwste technologie verder verbeteren en aanpassen aan de individuele behoeften van onze klanten. Regelmatig diepgaand onderzoek en marktanalyse om de actuele trends op de markt bij te houden zijn daarom essentieel. We bekijken daarbij nauwkeurig hoe technologie en producten zo effectief mogelijk gebruikt kunnen worden

CRJ Audio Visueel levert en installeert alle producten van BenQ. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK