Opgeruimd staat netjes… Met de Chief CSPH

Wij van CRJ Audio Visueel houden niet van rommel. Zorgen voor een nette oplossing staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij de oplossing van de Chief CSPH zo mooi: Het elimineert rommel.

Nu alle kabels netjes weggewerkt onder uw bureau met de CPSH

De CSPH elimineert de rommel van componenten en kabels door de opslag te bevestigen onder bureaus en vergadertafels. Op deze manier hangen er geen zichtbare trossen kabels onder het tafelblad. Nooit meer in de knoop komen met uw voeten en de kabels.

Daarnaast kan uw bureau ook een stuk opgeruimder zijn. Uw kunt er ook een mini-pc eraan hangen. Op deze manier kunt u echt werken met een clean-desk beleid.

De CSPH elimineert de rommel van componenten en kabels

Bent u geïnteresseerd in deze oplossing? Neem dan gerust contact met ons: +31 (0) 180 – 209 175

De productsheet van dit product kunt u downloaden via onderstaande button.

Nieuws

Chief

Over Chief:

Chief, een marktleider in AV-montageoplossingen, beschikt over een compleet aanbod aan montage oplossingen voor o.a. vloer, wand, plafond en bureaus. Het productaanbod is zeer uitgebreid en compleet. Het bestaat uit volledige lijnen van mounts, racks en accessoires voor TV’s, displays, projectoren en andere AV producten.

Chief is onderdeel van een overkoepelende organisatie: Legrand AV. Legrand AV beschikt over diverse sterke merknamen (Projecta, Middle Atlantic Products en Vaddio) in de professionele audiovisuele markt.

CRJ Audio Visueel levert en installeert alle producten van Legrand AV. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK