Legrand AV tijdens de ISE

CRJ heeft tijdens de ISE 2019 ook de nieuwe producten mogen zien bij Legrand AV. Deze producten gebruiken wij om oplossingen te realiseren voor onze klanten.

Legrand AV; Chief, Projecta, Vaddio en Middle Atlantic

Tijdens de ISE 2019, de grootste audiovisuele beurs van Europa, mocht CRJ ook de nieuwste oplossingen zien van Legrand AV. Wij kregen een tour over hun stand en zagen de nieuwste en mooiste oplossingen van Chief, Projecta, Vaddio en Middle Atlantic.

Wij gebruiken al jaren de beugels van Chief en de projectieschermen van Projecta. Het was voor ons goed om te zien dat er ook geluisterd werd naar de bevindingen van de monteurs en dat hier mee aan de slag wordt gegaan. Op deze manier hopen wij, samen met de fabrikant, u een goede oplossing te kunnen bieden met de beste producten die er zijn op de markt.

Daarnaast werden wij ook meegenomen in de wereld van videoconferencing. Met de complete lijn van Vaddio kunnen wij nu hoogwaardige oplossingen aan u bieden zodat communiceren op grote afstand nog makkelijker wordt.

Daarnaast zijn wij ook erg blij met de nieuwste productlijn van Legrand AV. De patchkasten van Middle Atlantic vult niet alleen het assortiment van Legrand AV aan, maar ook die van CRJ Audio Visueel.

Hieronder kunt u een kleine, algemene compilatie van de ISE 2019 zien. 

Nieuws

ISE 2019

Over Legrand AV:

Onze missie is om de basis te leggen voor geweldige AV-ervaringen door middel van innovatieve oplossingen en uitzonderlijke service die de AV-integratie en technologische uitdagingen van onze klanten oplossen. De AV-merken van Legrand zijn een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve montage- en display-oplossingen voor verschillende audiovisuele technologie├źn. Onze innovatieve producten, die voornamelijk worden verkocht onder de merknamen Chief, Da-Lite, Middle Atlantic, Projecta, Sanus en Vaddio.

CRJ Audio Visueel levert en installeert alle producten van Legrand AV. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK