Een beter milieu begint bij… een laser projector

We zijn allemaal op zoek naar duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van kwaliteit maar zeker ook op het gebied van milieu. Zet dan nu een grote stap in de goede richting met deze laser projectoren.

Wilt u ook van het vele projector onderhoud af?

Bent u het ook wel eens zat om regelmatig de lamp (maximaal 2000 branduren) van uw projector te vervangen? Dan hebben we het nog geen eens over de dure lampkosten, gemiddeld € 350,- per lamp. Nee, het is een hoop geregel. De ruimte moet vrij geboekt worden voor een AV-partij, zodat er onderhoud gepleegd kan worden. En zo komt er nog wel meer bij kijken…

Daarnaast gebruiken deze projectoren, gemiddeld genomen, best wel wat stroom. Dat is toch niet meer van deze tijd? Zeker niet!

BlueCore laser projector

Lichtsterke en onderhoudsvrije BlueCore laser projectoren

De nieuwe generatie projectoren gaan maar liefst 20.000 uur mee en maker gebruik van de BlueCore lasertechniek. Door deze techniek beschikt de projector niet meer over lamp maar over een laserlichtbron. Een bron die de projector zijn leven lang mee gaat. Daarnaast is deze nieuwe lichtbron energiezuiniger dan een gewone lamp. Op deze manier helpt u ook een beetje het milieu…

Doordat deze techniek volledig ingesloten zit kan er ook geen stof bij komen en hoeft er dus geen onderhoud gepleegd worden.
De laserlichtbron is bestand tegen kleurverval na verloop van tijd, waardoor de laserprojectoren ideaal zijn voor zakelijke presentaties die krachtige kleurprestaties en betrouwbare projectiekwaliteit vereisen.

De garantie op deze projectoren is, bij de meeste merken, 5 jaar of 10.000 uur. Afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

BlueCore laser projector

Duidelijkheid en gemak voor in elke ruimte

Deze laser projectoren zijn gemaakt voor in conferentie- en vergaderruimtes: ze zijn razendsnel (binnen 6 seconden na inschakelen) klaar voor gebruik. Presentaties, Excel-spreadsheets en tekstbestanden zijn glashelder en goed leesbaar op groot formaat. Uitstekende kleurprestaties bij video- en fotopresentaties. 

Daarnaast zijn deze projectoren eenvoudig te koppelen met draadloze systemen, zoals bijvoorbeeld de InstaShow. Op deze manier bent u helemaal up to date met uw AV-apperatuur en klaar voor de toekomst.

Wat wilt u nog meer?

Nieuws

BenQ
BlueCore

Over BenQ:

De naam BenQ staat voor „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life” – ons credo en de leidraad voor de grote betrokkenheid van onze onderneming. Bij BenQ zijn we er stellig van overtuigd dat design en technologie het best werken wanneer die voldoen aan de wensen en feitelijke behoeften van mensen. Daarom blijven we in gesprek. We stellen vragen en luisteren goed naar hun mening. Zo kunnen we de combinatie van functioneel en stijlvol design met de nieuwste technologie verder verbeteren en aanpassen aan de individuele behoeften van onze klanten. Regelmatig diepgaand onderzoek en marktanalyse om de actuele trends op de markt bij te houden zijn daarom essentieel. We bekijken daarbij nauwkeurig hoe technologie en producten zo effectief mogelijk gebruikt kunnen worden

CRJ Audio Visueel levert en installeert alle producten van BenQ. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0) 180 – 209 175

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK