CRJ wordt partner van FIB

CRJ Audio Visueel is vanaf heden partner van Friends in Business. Samen hopen wij elkaar, maar ook zeker met de andere zakelijke vrienden van Friends in Business, te versterken.

Samen sterk

Wij van CRJ Audio Visueel hebben een passie. En deze passie willen we graag delen met anderen. Een audiovisuele beleving creëren voor u en uw klanten. Na lang nagedacht te hebben hoe wij dit willen aanpakken, zijn wij Friends in Business partner geworden.

Op deze manier kunnen wij niet alleen onze passie delen, maar creëren wij ook een extra stuk naamsbekendheid in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Friends in Business maakt voor hun leden niet alleen vier keer per jaar een magazine, maar organiseert ook diverse evenementen en lunch afspraken met directeuren. Daarnaast zijn ze ook online actief o.a. via social media.

Kortom, wij hopen op een mooie samenwerking met Friends in Business en de Friends in Business partners.

Nieuws

Friends in Business

Over Friens in Business:

Friends in Business is het zakelijke communicatieplatform van Groot Rotterdam. Met een magazine dat sinds 1987 bestaat, dagelijks online nieuws en exclusieve events.

Het crossmediale communicatieplatform heeft via het magazine een gemiddeld bereik van 60.000 personen en is daarmee een uitstekend podium om uw bedrijf te presenteren. Op het online platform, onze social media kanalen en die van onze individuele medewerkers brengen wij dagelijks zakelijk nieuws uit de regio. Per maand bereiken wij gemiddeld 240.000 mensen. Tijdens onze exclusieve events en bladpresentaties komen directeuren en eigenaren van de bij ons aangesloten bedrijven samen.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK