Videowall – Pakket 5

Groter dan groots? Gigantisch imponerend! Dat is dit pakket. Deze videowall bestaat uit 9 monitoren van 46″. Op deze manier creëert u echt een klantbeleving in iedere ruimte waar deze videowall hangt.

*Prijzen zijn excl. BTW

Samsung videowall
Vogel's videowall ophangbeugel's

4K Ultra HD

24 / 7

Narrow bezel

Kleurenkalibratie

Waarom CRJ Audio Visueel?
We advise...

Wij adviseren deze oplossing indien u de aandacht wil trekken bij binnenkomst van de receptie. Of in een grote ruimte een presentaties wit geven. Uiteraard kunt u met deze oplossing ook een totaalbeleving creëren in een winkel, aula of andere openbare ruimte.

We install...

Naast het adviseren kunnen wij deze oplossing ook bij u installeren zodat u na de installatie onbezorgd direct indruk kan maken in uw bedrijf en bij uw klanten. Want wie wil er niet op een spectaculaire manier zijn boodschap overbrengen?

We give you a digital future...

Wij installeren de meest recentste monitoren bij u op locatie. Geen standaard tv, maar monitoren die ondanks het vele gebruik, jarenlang mee kunnen gaan.

Are you ready? Let's connect now!

Waar wilt u nog op wachten? Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor de rest.
 

Het pakket

Wilt u echt opvallen? Een goede indruk maken. Met deze videowall kan dit bijna niet mislukken. Breng op een opvallende manier uw boodschap over.

Deze 9 46” monitoren creëren een unieke groot display waar u uw content mee kan laten afspelen. Van advertentie, videobeelden of een presentatie? In principe kan alles ermee afgespeeld worden. Soms is het handig om dit aan te sturen met Digitale Signage software. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij installeren deze monitoren met speciale videobeugels. Het geheel wordt in twee dagen geïnstalleerd door ons op locatie.

Bent u klaar voor de toekomst? Wij komen graag langs om deze videowall bij u te installeren.

Alle Samsung videowallpanels ondergaan een fabriekskalibratieproces waardoor er een uniforme helderheid en kleur ontstaat voor een zo goed mogelijke beeldweergave. 
Daarnaast heeft Samsung sinds november 2018 een nieuwe techniek waardoor wij eenvoudig ook in de toekomst (na enkele jaren, na aanschaf) het beeld perfect kunnen houden door een nieuwe kalibratie uit te voeren op locatie.

 

Een ander voordeel van de Samsung videowall panels is de ondersteuning van UHD content weergave op de doorlus functie. Hierdoor kan je fantastische beeldkwaliteit weergeven met minimale randapparatuur. U bent met deze panels dus voorbereid op de toekomst waar UHD steeds vaker zal voorkomen.

Voorwaarden actiepakket

  • Prijs is gebaseerd op installatie op 2 dagen. Alle prijzen zijn excl. BTW
  • Prijs is excl. voorrijkosten. Wij berekenen buiten een straal van 50 km vanaf Ridderkerk € 0,50 per km. Binnen de straal van 50 km is de prijs € 50,00 enkele rit.
  • Arbeid is gebaseerd op een standaard ruimte, met aanwezige stroompunten.
  • Aanpassingen op het actiepakket is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK