Videowall – Pakket 4

Met deze videowall maakt u gegarandeerd indruk op uw bezoekers.Vertel uw verhaal met deze indrukwekkende videowall met bewegend beelden. Kant en klaar geïnstalleerd door CRJ.

*Prijzen zijn excl. BTW

Samsung videowall
Vogel's videowall ophangbeugel's

4K Ultra HD

24 / 7

Narrow bezel

Kleurenkalibratie

Waarom CRJ Audio Visueel?
We advise...

Wij adviseren deze oplossing indien u de aandacht wil trekken bij binnenkomst van de receptie. Of in een grote ruimte een presentaties wit geven. Uiteraard kunt u met deze oplossing ook een totaalbeleving creëren in een winkel, aula of andere openbare ruimte.

We install...

Naast het adviseren kunnen wij deze oplossing ook bij u installeren zodat u na de installatie onbezorgd direct indruk kan maken in uw bedrijf en bij uw klanten. Want wie wil er niet op een spectaculaire manier zijn boodschap overbrengen?

We give you a digital future...

Wij installeren de meest recentste monitoren bij u op locatie. Geen standaard tv, maar monitoren die ondanks het vele gebruik, jarenlang mee kunnen gaan.

Are you ready? Let's connect now!

Waar wilt u nog op wachten? Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor de rest.
 

Het pakket

Wilt u uw bezoekers imponeren? Of op een indrukwekkende manier een presentatie geven? Voor in de entree van uw hall of vlak bij de receptie? Of wat dacht u van in een boardroom? Met deze videowall van 4 55″ schermen maakt u overal indruk.

Deze speciale Samsung monitoren worden speciaal gemaakt voor dit soort videowall oplossingen. Langdurig en veel gebruik is heel normaal voor dit scherm. Deze schermen zijn qua techniek dan totaal niet te vergelijken met een televisie zoals bij u thuis.

Met deze schermen kunt u standaard één beeld creëren. Maar ook speciale content kunt u sturen naar deze videowall. Vaak is het wel dan handig om hiervoor Digital Signage software voor te gebruiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden qua Digital Signage software.

Wij installeren deze videowall met speciale beugels zodat het geheel er strak en mooi uitziet.

Bent u klaar voor de toekomst? Wij komen graag langs om deze videowall bij u te installeren.

Alle Samsung videowallpanels ondergaan een fabriekskalibratieproces waardoor er een uniforme helderheid en kleur ontstaat voor een zo goed mogelijke beeldweergave.
Daarnaast heeft Samsung sinds november 2018 een nieuwe techniek waardoor wij eenvoudig ook in de toekomst (na enkele jaren, na aanschaf) het beeld perfect kunnen houden door een nieuwe kalibratie uit te voeren op locatie.

 

Een ander voordeel van de Samsung videowall panels is de ondersteuning van UHD content weergave op de doorlus functie. Hierdoor kan je fantastische beeldkwaliteit weergeven met minimale randapparatuur.
U bent met deze panels dus voorbereid op de toekomst waar UHD steeds vaker zal voorkomen.

Voorwaarden actiepakket

  • Prijs is gebaseerd op installatie op 1 dag. Alle prijzen zijn excl. BTW
  • Prijs is excl. voorrijkosten. Wij berekenen buiten een straal van 50 km vanaf Ridderkerk € 0,50 per km. Binnen de straal van 50 km is de prijs € 50,00 enkele rit.
  • Arbeid is gebaseerd op een standaard ruimte, met aanwezige stroompunten.
  • Aanpassingen op het actiepakket is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK