Presentatie – Pakket 1

Maak nu uw presentatieruimte klaar voor de toekomst met het eenvoudige pakket 1 van CRJ Audio Visueel. Wij ontzorgen u door het complete pakket kant en klaar bij u op locatie te komen installeren.

*Prijzen zijn excl. BTW

Projecta scherm
BenQ Laserprojector
Actieve speakerset
Chief projectorbeugel
BenQ Instashow
Projecta trigger
Waarom CRJ Audio Visueel?
We advise...

Wij adviseren deze oplossing als u op zoek bent naar een presentatie oplossing met scherm en projector.
 

We install...

Naast het adviseren kunnen wij deze oplossing ook bij u installeren zodat u na de installatie onbezorgd direct kunt presenteren.

We give you a digital future...

De laserprojector en draadloze presentatie set is het nieuwste van het nieuwste in de AV markt. Op deze manier bent u klaar voor de toekomst.

Are you ready? Let's connect now!

Waar wilt u nog op wachten? Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor de rest.
 

Het pakket

Dit pakket bestaat uit een 4000 ANSI Lumen, WXGA projector. Deze projector is voorzien van de Bluecore Laser techniek. Hierdoor is het niet meer nodig om dure projector lampen te vervangen. De laserlichtbron gaat gegarandeerd 20.000 uur mee. Als u dan bedenkt dat de oude projectorlamp een maximale levensduur had van 2000 uur, bespaart u in de toekomst dure lampkosten.

Naast de projector leveren wij in het pakket een elektrisch projectiescherm met een buitenmaat 128 x 220 cm. Dit scherm heeft een projectie zichtmaat van 118 x 210 cm. Zodra de projector aangaat, rolt het scherm automatisch naar beneden. Zet u de projector uit, dan gaat het scherm weer omhoog.

Het beeld en geluid (wij installeren in de ruimte een actieve speakerset) wordt via uw eigen laptop of pc draadloos gestuurd naar de projector. Zodra u het beeld verstuurd vanaf de bron gaat de projector automatisch aan. Na beëindigen van uw presentatie gaat de projector automatisch uit. Op deze manier kan niemand het ‘per ongeluk’ vergeten.

Kortom, met dit pakket bent u volledig audiovisueel geautomatiseerd en dus klaar voor toekomst.

Voorwaarden actiepakket

  • Prijs is gebaseerd op installatie op 1 dag. Alle prijzen zijn excl. BTW
  • Prijs is excl. voorrijkosten. Wij berekenen buiten een straal van 50 km vanaf Ridderkerk € 0,50 per km. Binnen de straal van 50 km is de prijs € 50,00 enkele rit.
  • Arbeid is gebaseerd op een standaard vergaderruimte, met aanwezige stroompunten en een verlaagd plafond van max. 20 cm.
  • Aanpassingen op het actiepakket is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK