Digitale Flip-over – Pakket 3

Werken met een Flip-over is iets van alle jaren. Jammer dat dit niet te digitaliseren is? Met de Samsung Flip is dit verleden tijd. Maak tekeningen en notities op de flip en sla dit in de cloud op!

*Prijzen zijn excl. BTW

Samsung Flip
Samsung Flip
Waarom CRJ Audio Visueel?
We advise...

Wij adviseren deze oplossing als u op zoek bent naar een flip-over, maar dan wel één waar u klaar bent voor de toekomst.

We install...

Dit pakket leveren wij zonder installatie. Uiteraard kunnen wij het ook bij u installeren op locatie. Neem dan contact met ons op.

We give you a digital future...

Deze digitale flip-over is het nieuwste van het nieuwste. Een flipchart zoals wij zeggen. Een digitaal whiteboard, waardoor je nooit hoeft te wissen of papier hoeft te vervangen.

Are you ready? Let's connect now!

Waar wilt u nog op wachten? Neem nu contact met ons op en wij zorgen voor de rest.
 

Het pakket

Met de Samsung Flip kunnen meetings overal en op elke tijd plaatsvinden met alle belangrijke elementen die nodig zijn. Stel u voor hoe de Samsung Flip u en uw team kan helpen om slimmer, sneller en beter te werken.

Wij leveren de Samsung Flip samen met een ergonomische standaard. De Flip kan op deze standaard zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

U kunt, net zoals op een oude flip-over, tekenen, schrijven en inspireren. Omdat deze hypermoderne flip-over digitaal is, kunt u al uw aantekeningen en notities opslaan in de cloud.

De Samsung Flip gebruiken voor een presentatie in combinatie met een pc of laptop? Geen probleem, u kunt gewoon via een HDMI aansluiting deze apparaten verbinden. Maar dat is niet het enige. Wat dacht u ervan om uw telefoon te connecten met de Flip?

Dit zijn enkele mogelijkheden. Meer weten? Bekijk dan onderstaande video of neem contact met ons op.

Voorwaarden actiepakket

  • Wij leveren dit product zonder installatie. Uiteraard kunnen wij dit bij u op locatie installeren. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Aanpassingen op het actiepakket is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op:

KANTOOR:

HAVENSTRAAT 2B, 2984 AC,
RIDDERKERK

MAGAZIJN:

GIETERIJSTRAAT 63A, 2984 AB,
RIDDERKERK